Kelakar! Cerita pasal buah dan dot dot..

Layankan jerla. Adoi. Cerita nih panjang. Aku dah potong sikit. So nak dipendekkan ceritanya tiga pilot mh314 yang terselamat jatuh di satu pulau yang didiami oleh orang asli. Nak dijadikan cerita 3 Pilot nih kena tangkap oleh suku kaum Kanibal, ketiga-tiga pilot yang ketakutan tersebut memohon agar tidak dibunuh.

Lembu pakai lampin, biar betik?

Ya betul, sebab tak mahu taiknya dijadikan baja kompos. Ada penerangan yang lanjut, korang kena google. Haha pemalas tul aku nih.

Senarai penuh peserta maharajala lawak 2014!!

Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014) bahangnya sudah dirasai untuk kali ini nampaknya. Berbanding dengan program af yang semakin tepu dan lesu tak best ahh , bubar lah program nih woooiii.

Innovasi ambil gambar

Dah jadi trend sekarang nih. Selfie memanjang. Kalau tahun 80/90 an steady jer takda posing meletup-meletup punya. Tahun 1880, ala-apa peace yow jer. Tahun2000 melompat sana sini.  Manakala tahun 2010 dan start selfie melfie nih. Tahun ini dah ada gajet untuk selfie. Kui kui.