Tonton online drama my grey episod 11

mr grey,

Hati mr grey lega dan tenang  apabila dia  sudah lepaskan jawatan dia di puncak angkasa. Buat pe kerja dengan orang yang tak mahu bekerjasama. Harap puncak angkasa majulah ya. Mr grey pun katanya nak bukak klinik di kampung nisa, boleh sekali tengok mak nisa di kampung nanti. Mr red dia masih tak puas hati dia nak lakukan sesuatu pada mr grey agar tidak tidak tenang. Biasalah kalau hati dah rosak , dengki dalam hati tuh memang sudah bersarang dalam hati.

Apepun nanti masa majlis Pertunangan/majlis nikah ? nanti. Datin datang pulak nanti dia buat onar. Haishh kenapa jadi lagu macam ini. Lagi sebelum ini juga, datin ada telepin Nisa dia tanya berapa duit diperlukan untuk buat dia agar tinggalkan mr grey.. Erk sampai macam tuh datin punya mahu mencabar maruah Anisa. Adakah anisa akan setuju dengan deal datin itu??

[Read more…]

Live streaming JDT VS SONG LAM NGHE AN AFC CUP 24.4.2018

afc, afc cup 2018,

Perlawanan akhir dalam kumpulan H hari ini bakal menentukan sama ada jdt mara atau tidak, ke suku akhir dalam saingan piala afc 2018. Laluan semakin sukar sebenarnya kalau kita lihat ini, cuma kita mahu jdt terus memberikan saingan yang cukup positif dalam perlawanan yang terakhir sekarang ini. Yer, jdt seumpama harimau yang tiada taring ketika ini, sebab coach pun masih pembantu, mengharapkan stiker yang tajam sahaja. Itu sebenarnya kesilapan pihak pengurusan yang tidak memberikan plan A dan B sebaiknya jika beberapa insiden berlaku.

Ianya bukan dirancang pun. Tapi kita harap pasukan jdt akan bangkit memberikan saingan yang cukup baik dalam liga malaysia seterusnya ke pentas antarabangsa. memang ianya bukan sesuatu yang mudah untuk pasukan jdt bertemu dengan pasukan Song Lam Nghe An ini sebab pasukan ini hampir 99 peratus adalah pemain tempatan, selain pemain ini juga yang ada main dalam afc u23 di china tempoh hari , mendapat tempat kedua , tewas tipis dengan pasukan asia besar awal tahun hari itu.

JDT VS SONG LAM NGHE AN.  [Read more…]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...