Live streaming super spontan 2015 astro warna 132

super spontan 2015, super spontan 2015, poster super spontan 2015, Live Streaming / Tonton Online Super Spontan All Stars 2015
Bermula : Setiap Jumaat (10 malam)
Siaran : Astro Warna (132) dan Mustika HD (134)
Pengacara: Datuk AC Mizal
Pengulas: Afdlin Shauki, Ray, Hanif, Amir Raja Lawak
Tetamu khas: Abdul Rani Kulup Abdullah
Lokasi: Studio Visual Three, Bukit Serdang

Artis / Pelawak Terlibat Live Streaming / Tonton Online Super Spontan All Stars 2015

Pengurus:
Reza Zainal dan Rashid Salleh

Tonton online, live streaming Super Spontan episod 1

Kepada yang ingin menonton secara online, boleh ke laman blog rasmi pencuri movie. Musim kali ini dilihat lebih meriah rasanya. Huhu.,   Apepun, untuk dowload atau muat turun episod satu, boleh tekan disini.

Kelakar! Asal usul iroman

Boleh jadi?? Keh keh.

Kelakar! Perbezaan cara google Ibu dan aku

Biaslah hari-hari kita guna google. Dan setiap orang ada cara dan teknik tersendiri untuk mengoogle. Inilah hasil aku google nak cari bahan baru. Haha. Ada betulnya jugak. Layan gambar bawah nih. Aku nak tengok korang punya cara google macam ne?? Komen dibawah, haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...