Live streaming ulsan hyundai vs perak afc champions league 2019

afc champion league

Perlawanan yang akan berlangsung lagi beberapa jam sahaja. Pasukan Ulasan Hyundai menentang pasukan perak.

Perjalanan pasukan perak sebelum ke peringkat akhir.

Sebelum itu, pasukan perak yang terpaksa berhempas pulas untuk menang bertemu dengan pasukan kitchee  untuk mara ke peringkat akhir ini. Sehingga ke penentuan penalti beb. Biarpun dah leading pada perlawanan first half dengan 1-0. Pasukan kitchee bangkit biarpun bermain 10 orang pada ketika itu mereka berjaya menyamakan kedudukan. Terpaksa mengheret ke masa tambahan. 

Serangan dah banyak, tapi tak dapat juga nak cari gol kemenangan. Mahu tak mahu terus ke penentuan penalti. Itu pun mendebarkan lagi. Bila pasukan kitchee pada sepakan ke4 , tak gol. Mujurlah keeper perak dapat juga menampan dua gol untuk kemenangan buat pasukan perak dengan agregate 6-5.

So macam mana perlawanan sebenatar sahaja lagi ini bertemu dengan pasukan dari kelab korea?? Kita harap pasukan perak dapat menang perlawanan penting ini so kita ada dua pasukan yang beraksi di liga ini. Kalau kalah pun still main di liga afc biasa. Tapi kalau dapat lagi bagus.

Pasukan perak kalau ikutkan memang power juga tuh sebenarnya. Kita harap coach mehmet duracovic dapat aturkan sesuatu untuk

LIVE STREAMING PERAK VS ULSAN HYUNDAI 19.2.2019 

 

READ
Live streaming malaysia vs indonesia sukan sea separuh akhir 2017

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: