Live streaming sepahtu reunion live episod 8 2017

sepahtu reunion live,

 

Minggu lepas sepahtu reunion live dikritik teruk kerana buat lawak menghina orang tua , komen nitizen lah, pasal cakap penunggu tuh. Tapi rasanya benda kecik jer dah settle kot. huhu … Lagipun sepahtu tak tahu siapa guest yang akan datang. Cuma satu guest je yang confirm diaorang tahu. Yang itu biasalah, minggu lepas nad zainal.

Bukan mudah sebenarnya nak sketch cari bahan untuk konsep setiap satu minggu ke satu minggu. Benda macam ini nak kena brainstorming bersama-sama team selain kena practice sikit2 tahu jalan cerita dia dan deliver dengan baik sekali. 

Sebelum tuh layan minggu lepas punya persembahan dulu. Malam karang kalau ada live kita update terus jam 10 malam nanti.Tunggu!!

READ
Tonton online i can see your voice minggu 6 Siti Sarah 2019

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: