Live streaming Negeri Sembilan vs Pahang piala fa semi final 13.5.2017

piala fa, piala fa 2017, piala fa 2018,

Perlawanan yang kedua dalam kempen piala fa untuk edisi 2017. Untuk perlawanan separuh akhir pertama memperlihatkan pahang mendapat kelebihan satu gol di tempat sendiri keatas negeri sembilan 1-0. Ini bukan bekalan yang selesa buat pasukan pahang, tetapi kalau ikut track record pahang belum ada kalah lagi dengan pasukan negeri sembilan.

Kalau ikut ramalan penulis, kemungkinan besar pahang ada potensi untuk mara ke final piala fa 2017. Mungkin akan bertemu pasukan terengganu barangkali? Sukar untuk diramal perlawanan malam ini. Sekiranya kalah, ada masalah lah tuh buat pasukan pahang.

Kali perlawanan akan berlangsung di stadium Paroi Negeri sembilan, jam 9 malam ini. Mengenai info live kita belum clear lagi. Mungkin ada mungkin tidak. Yang pastinya live dekat stadium sudah tentu. Takkan berlakon pulak. Haha.

 

Keputusan terkini piala fa 2017.

PAHANG (0) VS (0) NEGERI SEMBILAN 

Aggregate

PAHANG (1) VS (0) NEGERI SEMBILAN

Nantikannya live streaming perlawanan sekiranya ada, kita akan kongsikan malam ini. Kalau takda, kita akan kongsikan keputusan perlawanan terkini setiap 5 minit (sila refresh setiap 5 minit, tekan F5). Tunggu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top