Tonton live streaming sepahtu reunion live episod 9 2017

Sepahtu reunion live

Sepahtu reunion live minggu ke 9 (episod 9) 2017.

Kembali sepahtu reunion live untuk episod yang ke 9. Apa agaknya sketch minggu ini??

4 watak utama dalam sepahtu reunion live , Rahim, Illya, Shuhaib dan Jep yang menjadi nadi tulang belakang. Juga membawa beberapa pelakon jemputan khas yang mereka tahu biasa satu pelakon sahaja. 2 pelakon memang mereka tak tahu. So, diaoarang kena kreatif dan pelakon jemputan juga kena pandai sesuaikan diri dengan situasi bila dah masuk set, sebab diaorang tak tahu apa-apa.

Minggu lepas memang reunion betullah. Dijemputnya mamat bekas kumpulan sepah. Yang terkejut mestilah jep tuh. Dia yang paling pelik jer reaksi tuh. Persembahan minggu lepas sudah ok, cuma part datuk rosyam nor macam kejap sangat. Jejak kasihan nak cari anak yang hilang tuh rupanya mamat.

Perjalanan cerita minggu lepas lebih tersusun, semua dah set dengan baik. Cuma jep sebagai ketua dilihat cuba menyeimbangkan cerita itu menjadi lebih kelakar walaupun dia sebagai watak floor manager yang sebenarnya lebih kepada belakang tadbir (baru dapat kerja dalam time tengah interview kali ke2 )

Nantikannya live streaming sepahtu reunion live minggu ke 9 jam 10 malam. Tunggu..

Sebelum tuh layan dulu episod yang ke :

 

  1. Reunion Sepahtu Live episod 1
  2. Reunion Sepahtu Live episod 2
  3. Reunion Sepahtu Live episod 3
  4. Reunion Sepahtu Live episod 4
  5. Reunion Sepahtu Live episod 5
  6. Reunion Sepahtu Live episod 6
  7. Reunion Sepahtu Live episod 7
  8. Reunion Sepahtu Live episod 8

Korang rasa diantara setiap minggu , minggu yang manakah yang paling best?? huhu

credit to zikrihusaini.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...