Siapakah bakal tersingkir minggu ke 11 ML(pahang)

mahajaralawak, gambar maharajalawak, logo maharajalawak, siapa tersingkir maharajalawak minggu ke5,Minggu lepas dimana persemahan live di Pulau pinang katanya persembahan semua macam kureng jer. Kuasa immuniti yang ada pada juri (apek) mengatakan tiada penyingkiran pada minggu ke 10. Kata nak salahkan pentas, speaker, dan macam-macam lah. Tetapi memang aku ada rasa kurengg minggu lepas. Diaorang nie dah kering idea ker? Tambah kata Jozan pulak katanya sibuk dengan shooting sana sini, banyak job.

Namun siapakah yang bakal tersingkir minggu ke 11, sebelum minggu ke 12 dan minggu final bakal tiba nanti?? Jom kita vote dibawah ini.

 



Aku ras R2 kot?? Sebab minggu lepas diaorang memang paling bawah dan jurang agak jauh, berbanding Nabil dan jozan, kwang-kwang.

Sponsored Links :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...