Buat duit dengan blog, pop cash.net

Kali ni gua nak share cara buat duit tanpa sebarang modal dengan website Trusted iaitu PopCash. Sebelum anda daftar, korang kena ada sekurang-kurangnya 1 Website ataupun blog sendiri untuk buat duit melalui PopCash ni. Kalau takda kena register lah, takda memang tak boleh nak buat duit dengan blog.

Popcash merupakan salah satu medium untuk kita menjana wang melalui blog. Bentuk iklan yang ditawarkan oleh Popcash adalah Pop Up. Pop Up ini hanya akan muncul setiap kali pengunjung baru datang ke blog kita. Kelebihan iklan jenis ini ialah ia tidak menganggu ruangan-ruangan dalam blog kita. Dia tak sama dengan popads.net. itu kita akan bincangkan untuk entri yang akan datang.
daftar, pasang, popcash
Cara Daftar dan Pasang Iklan Popcash
Melalui Popcash, pendapatan yang kita terima, bukan la melalui klik tetapi melalui impression. Jadi semakin banyak traffic, lebih banyak hasil yang boleh kita perolehi. So kena fight traffic sekarang ini baru boleh masyuk bro…
 daftar, pasang, popcash

Cara Mendaftar Dengan Popcash.Net

  1. Mula dengan mendaftar Popcash : DI SINI
  2. Isi ruangan pendaftaran.
  3. Selepas submit, tunggu email untuk aktifkan pendaftaran.
  4. Untuk paparkan iklan dalam blog, kena pasang Kode/script Popcash dulu.

Cara Memasang Code/Script Popcash Dalam Blog

  1. Login semula ke Popcash,  klik menu Publisher > Website >   klik Add New Website.
  2. Selepas masuk kan url blog anda, tunggu dalam masa 24 jam untuk diaktifkan.
  3.  Setelah berjaya aktifkan blog anda, pilih menu Publisher > Website .
  4. Pilih blog anda dan dapatkan kode dengan klik butang ” Get Code
  5. Letakkan kode tersebut di atas/sebelum code </head> dan save.
  6. Selesai.
 pasang, daftar, popcash

 Kelebihan Popcash

* Interface website yang simple dan friendly.
* Rate CPM yang tinggi, blogger baru mudah dapatkan duit.
* Jimat ruang kerana tidak melibatkan banner.
* Bayaran lumayan.
* Boleh withdraw/cash out pada hari-hari biasa.
Untuk mendaftar dengan Popcash :- DAFTAR SINI

Cara nak masukkan coding web popcash.net. 

Baiklah first sekali klik link website PopCash ni dan terus isi semua maklumat untuk mendaftar.

Setelah selesai, Login PopCash dan ada User Dashboard kat situ.
Untuk tambah website kita untuk buat iklan PopUp, Klik pada “Websites”.
Dan klik button ‘Add a New website‘.

Kemudian, isikan fill tersebut :-

popcash buat duit

Nama domain blog anda, Category isi-isi blog anda , dan seeloknya Disallow Adult Content. Sebab kita nak iklan popup yang biasa je bukannya 18+ keatas, tak jejas komisen kita pun nanti.

Kemudian. klik “Add Website”.

Selepas siap, ia akan masa 24 jam keatas untuk verify website kita.
Blog anda masih lagi dalam status ‘Pending’.

scam ke popcashs

 

Bila website anda sudah di ‘Approved” seperti dalam gambar, klik pada logo kertas putih tu iaitu ‘Get Code”.

buat duit online popup popcash

Selepas itu copy code tersebut dan masukkan dalam blog anda… Blogger > Layout > ‘Add a Gadget’ > HTML/Javascript.
Ataupun kalau nak cara lagi senang untuk blogger boleh terus klik button “Add to Blogger

Lebih baik kosongkan je Title dia, dan terus klik ‘Add Widget‘.
Siap….

Maka mulalah proses kita untuk buat duit secara berterusan melalui PopCash ni. Yang penting, selalulah update info-info menarik pada blog kita untuk menambah lagi pengunjung dan menjadi pelawat setia dekat blog kita.

Akhir sekali dari saya, kita dibayar dollar $$ dan boleh withdraw minimum $10 dollar. Hanya boleh withdraw di wallet Paypal, PayZa, Paxum, dan WebMoney. Ia hanya makan masa lebih kurang 7 hari bekerja untuk masuk ke Wallet kita.

Terima kasih berkunjung dan jadilah pelawat setia blog ni.. huhu.

Belum Ada Akaun ???

PopCash.net


PopCash.net

Summary
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...