Tonton online titian cinta episod 21

titian cinta, Gambar melissa sudah ditemui , Tan Sri Hakim sudah tengok di email oleh informer. Kelihatan gambar melissa mengandung. Ini gambar sebelum dia berpisah dengan melissa. Anak dia siapa? Hurm , Ryan rupanya. Dalam duk bergurau Harris dengan Aisy, dah pulak terjatuh agaknya Aisy tuh. Hurm salah sapa tuh? Harris apa lagi pi bawak hospital.

Manakala si Sofea lari kemana agaknya, menghilang dalam sebulan dua. Manakala Daniel masih lagi dipergunakan oleh Sofea. Dia masih tak tahu apa yang sebenarnya berlaku, dia diperbodohkan jerla. Sepatutnya move on cari kerja, mulakan hidup yang baru,

Berita baik! 

Akhirnya, Aisy disahkan mengandung. Harris amat gembira dengan berita itu. Pak Rusydi, penyiasat yang diupah Harris cuba menjejaki Sofea namun masih gagal. Sofea tiba-tiba hilang sejak Harris bersemuka dengannya bagi mendapatkan kepastian mengenai gambar lucah Aisy. Namun dalam diam sebenarnya Sofea tahu perkembangan hubungan Harris dan Aisy yang semakin baik. Juga fasal kehamilan Aisy. Dia mahu Aisy gugur!

tonton disini jam 7 malam nanti. Kang update.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top