Tonton online titian cinta episod 10, 

Titian cinta episod yang ke 10. 

Sekembalinya aisy ke malaysia, dia balik ke rumah housemate dia dulu. Lepas tuh baru balik ganue. On the way nak balik ganu, dia bertembung dengan harris. Kalau ikut logik, harris boleh je pergi ke london tuh tengok aisy belajar kat sana. Tapi nak dijadikan cerita. 4 tahun belajar tanpa apa2 khabar berita. Ishh ini memang tahap apa entah nih. Koo

Ketika balik di kampung, baru lah terkejut campur geram dengan harris pun datang juga ikut balik kampung. Adakah aisy akan menerima harris semula? Adakah semudah itu? Mak bapak aisy belum tahu apa lagi cerita pasal diaorang nih. 

Biasalah depan orang tua , takkan nak menidakkan pulak. Berubah betul sikap harris , memang tukar habisla. Pijak semut pun tak mati. 

Nantikanya live petang ini jam 7petang, slot akasia. Tunggu. 

READ
Tonton online jika masih ada rindu episod 7

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: