Tonton online senang terhibur Ropie, Salman dan Issey (JKK)

senang terhibur,

Jihan Muse dan Shuk Sahar kembali bergandingan untuk musim kedua Senang Terhibur, ‘game show’ yang pasti menghiburkan hati dengan ‘cabaran’ yang harus dilalui para artis jemputan.

Untuk episod pembukaan, Jihan dan Shuk akan ditemani barisan pelakon dari sitkom Jenaka Kampung Kalut (J.K.K) iaitu Ropie Cecupak, Salman dan Issey Fazlisham.

#SenangTerhibur

Salman ni memang rezeki dia lah..kalau ikutkan dia mula-mula time nak meeting dekat balairaya je kat sini. Kemudian jadi pembantu pak kodi jer mula-mula..memang bakat lawak dia semula jadi beregu dengan pak kodi hancur terus pentas…selalu happy dia… tak pernah ambil hati bila orang cakap pasal kekurangnnya..moga diberkati.
Tonton online senang terhibur Ropie, Salman dan Issey (JKK)

 

READ
Live streaming melodi 26.11.2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: