Tonton online patahnya sebelah sayap episod 13 tv3

patahnya sebelah sayap,

Sinopsis episod 13.

Apakah amzar betul-betul kena tangkap dalam episod ini? Atau dia hanya bermimpi. En khuzairi adakah akan terus mengacau Alisha di tempat kerja yang baru. Asik kacau order, nak beli itu ini, kejap cancellah, itulah. Mungkin en amzar akan dipecat oleh en Ri. Kita tak tahu macam mana perginya episod ini? Adakah adik Alisha masih selamat?? Jeng jeng. Kita tunggu jerla satu jam lagi. Tonton online boleh dalam sejam dari pukul 10 sampai 11 jer. So kalau korang tengok lepas tuh, fb live dah auto delete. Korang kena tunggu esok pagi baru kita upload lah yer. Huhu.

 

Huhu

Adik alisha meninggal dunia, akibat nekad mahu membocorkan rahsia amzar. Mulut orang , kejiranan tak boleh ditutup. Sifat dendam yang ada dalam diri tidak patut ada (En khuzairi).

READ
Live streaming super spontan 2015 astro warna 132

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: