Tonton online Mikrofon impian episod 3

mikrofon impian 

Mikrofon impian episod 3. 

Mikrofon impian yang dihostkan oleh datuk aznil haji nawawi atau lebih senang dipanggil pak nil. Juri-juri yang menjadi penilaian iaitu zamani (juri jemputan), fauziah ahmad daud dan juga Azmi dari kumpulan Caliph busker. KEMUNCULAN rancangan realiti baharu, Mikrofon Impian mendapat respons positif daripada kalangan masyarakat Malaysia.

Mereka memuji rancangan tersebut kerana ia bukan sekadar program nyanyian semata-mata, malah ia membantu peserta dalam menyelesaikan masalah yang mereka hadapi. Bukan sebab bakat semata-mata. Tetapi lebih kepada cerita nitizen (peserta), susah payah cerita, apa yang susah dalam hidup. Nak bayar hutang, itu takda, ini takda. Nak bantu keluarga. Nak tampung keluarga, tak bayar perubatan sakit anak ke, ibu, ayah.  

Mikrofon Impian merupakan program realiti yang diadaptasi dari Thailand iaitu Mic on debt off.

Masih lagi mengekalkan format sama di mana dua peserta akan berkongsi kisah mereka dan nyanyian mereka.

Juri akan memilih peserta terbaik untuk peluang memilih mikrofon impian mereka.

Nantikannya malam ini untuk episod yang ketiga. Apa agaknya dengan mikrofon impian mereka ini yang boleh buat bikin hati korang sebak? Apa benda yang boleh korang jadi sebak?? Atau sebaliknya. Cerita biar ikhlas dari hati pastinya akan kita jadi sedih.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top