Tonton online mawar murni episod 10

mawar murni,

Pelakon : Mimi Lana, Fasha Sandha, Saharul Ridzwan, Amar Asyraf, Ridzuan Hashim, Wan Nor Azlin, Watie Elite, Wanna Ali
Penulis Skrip: Dr. Mohd Shahremy Ikmal & Syed Mohammad Taufik Syed Abdul Jalil
Pengarah: Hashim Rejab

Mengisahkan Aziz, seorang ahli perniagaan yang berjaya namun menghadapi konflik dalam kehidupannya. Aziz mempunyai dua orang isteri, iaitu Ramona dan Mahani.Aziz mempunyai dua orang anak dengan Ramona, iaitu, Qalif dan Keisya.

Murni merasakan dirinya dipergunakan oleh Ramona, dan merasakan dirinya seperti orang suruhan yang disuruh membuat pelbagai kerja. Murni sebenarnya sudah berkahwin dengan Aziz secara rahsia. Namun, sepanjang perkahwinan mereka Murni terpaksa ‘berlakon’ dengan Aziz yang kononnya mereka tidak mempunyai apa-apa hubungan. Ramona dan Mahani, pula langsung tidak mengetahui yang sebenarnya Aziz mempunyai isteri yang ketiga. Kemuncaknya, Aziz ditemui meninggal dunia di rumah banglo istirehatnya dan kematiannya misteri kerana hasil pemeriksaan dia dipercayai diracun oleh seseorang.

Mawar murni episod 10. 

Qisya memang tak suka si mawar tuh sebab dia memang tak ngam masa zaman kolej, tapi abang dia qalif suka pulak , mula-mula tak suka lepas suka betul-betul .Eh entahla. Semua pasal nak ikut plan mak dia. Qisya tak mahu mawar tuh jadi kakak ipar dia. Mahu berperang saudara jadinya nanti kalau jadi.

Pasal cinta monyet tuh aku no comment lah, itu budak-budak punya hallah. Tapi nak buat macam mana dah selingan cerita nih.

Qalif hantar Rombongan. 

Baru je datang nak rumah, tak tahu menahu tiba-tiba hantar rombangan meminang ke merisik pun aku tak tahu. Yang pasti bapak mawar belum bincang apa-apa dah get lost kena halau semua tuh. Jahanam . Aku ingatkan rombongan meminang si Harris, sekali Qalif rupanya.. Tak sempat apa-apa bapak mawar dah reject, tak boleh buat apa dah.

READ  Tonton online semusim rindu episod4

 

Nantikanya malam ini kita akan update ok!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: