Tonton online manap Karaoke full movie online

manaf karaoke,

Istimewa kali ini untuk korang semua kami bawakan ‘Tayangan Perdana’ khas untuk semua yang dah tak sabar nak layan Manap Karaoke. Nantikan Penghibur Barisan Hadapan, Manap Karaoke yang akan hiburkan anda dengan lagu-lagu seleksi 90an. Mulai 7 Mei  ini hanya di Astro First saluran 480, Di pawagam Rumah Anda!

Kisah Manap Karaoke bermula apabila Manap mendapat idea untuk membuka pusat karaoke lain daripada yang lain, iaitu karaoke bergerak. Wahab B menawarkan lori ayahnya dan menjadi pembantu untuk menguruskan peniagaan bersama Manap. Jadi, bermulalah bisnes karaoke mereka.

Macam-macam insiden lucu terjadi ketika sesi karaoke dijalankan. Bisnes mereka juga mendapat sambutan hangat oleh penduduk kampung tidak kira bangsa dan peringkat umur. Sementara itu, bisnes karaoke Rauf Bogiba di kampung mereka semakin tidak mendapat sambutan.

Rauf Bogiba tidak berpuas hati dan menyerang Manap sehingga berlaku pergelutan dan memusnahkan karaoke bergerak Manap. Bermulalah “perang” di antara Manap dan Rauf Bogiba.

Jangan lupa untuk sewa Manap Karaoke, buat pertama kalinya ditayangkan terus di pawagam rumah anda, Astro First di saluran 480 bermula 7 Mei 2020.

Dengan hanya RM15, penonton boleh menonton Manap Karaoke selama 48 jam (2 hari) secara berulang-ulang. Untuk mendapatkan info terkini mengenai filem Manap Karaoke, sila layari Instagram, Facebook dan Twitter Astro Shaw.

Penonton juga boleh berhibur dengan Manap menerusi TikTok Manap.

 

READ
Tonton online hantu kak limah balik rumah (2)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: