Tonton online 7 hari mencintaiku2 episod 1

7 hari mencintaiku ,

7 Hari mencintaiku kembali dengan edisi kedua. Yang jahat dah jadi baik. Kali ini jadi jahat semula. Ada pertukaran watak , zila bakarin ganti dengan jasmid hamid dan aman graseka diganti dengan kaza. Agak kureng sikit kaza. Kalau ada Aman Graseka ada memang padu lah, kena sound dengan Liza Abdullah tuh haha.

Pelakon: Siti Saleha, Shukri Yahaya, Kazar Saisi, Liza Abdullah, Syazwan Zulkifly, Wan Sharmila, Jaja Iliyes, Bil Azali, Shaharuddin Thambi, Jasmin Hamid, Faye Kusairi, Anne Abdullah.

Khuzairi betul-betul gembira selepas mengetahui isterinya mengandung anak yang kedua. Mia pula belum bersedia kerana dia takut jika sepanjang kehamilannya, rumah tangganya bergolak dan terpaksa bersalin sendirian sepertimana dia bersalinkan Alisa dahulu. Helmi pula mula bersikap dingin dengan Sofi disebabkan mereka masih belumdikurniakan cahaya mata.

Helmi terlalu mengharapkan anak dari perkahwinannya lebih- lebih lagi selepas dia mengetahui Mia mengandung anak yang kedua. Puan Hayati pula berjaya dengan rancangan jahatnya, di mana Nadia tiba-tiba mengambil keputusan untuk memutuskan pertunangan dengan Zaidi disebabkan cintanya beralih arah kepada
Fariz, lelaki yang dikenali melalui Puan Hayati. Pak Samad mengamuk, begitu juga dengan Mak Leha.

Apepun jom layan 7 hari mencintaiku episod 1 Season 2.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top