Tiada penyingkiran minggu ke 5 gegar vaganza5 2018

gegar vaganza 5 2018.

Sepatutnya Zamani terkeluar dalam saingan gegar vaganza5 minggu ke 5 di stadium MBSA, Selangor..Oleh kerana faktor kesihatan, Zamani tidak dapat menyanyikan dengan sempurna, atau lebih kurang tak dapat nyanyi langsung pun. Dia intro jer, lepas tuh suara dia tak dapat keluar langsung. Apabila  Datuk Ramli MS suruh ambil key paling rendah A minor pun tak boleh suara dia memang dah koyak habis. Nak pulih tuh ambil masa sebenarnya.

Apabila sampai pengumuman ada rezeki ada lagu. Zamani takda lagu dah, dia tersingkir. Tiba-tiba Datuk Alif syukri bangun dan mahu pihak produksi memasukkan semula Zamani. Semua memang marah fans apa semua. Datuk Syukri menggunakan satu immunitinya untuk menyelamatkan Zamani. 

Setelah pengacara dengar dari pihak producer, akhirnya bersetuju untuk serap semula Zamani.

Apepun , datuk ramli ms masa sebelum datuk syukri bantah, dia tak setuju ambil semula zamani sebab ini pertandingan, takut nanti rating jatuh ke apa. Entahla , ini mungin trick jer dari diaorang nak naikkan rating gegar vaganza. Itu semua terpulang pada kita nak percaya atau tidak. Hurmm..

Buat zamani , better kalau nak selamat , berundur cara baik. Sebab kesihatan bro zamani sangat tidak mengizinkan. Tetapi , kalau bro nak cuba juga kena jaga kesihatan. Kita semua doakan yang terbaik agar zamani dapat lakukan yang terbaik. Itu sahaja , selamat maju jaya buat zamani.

SEDIH! Zamani Gagal Buat Persembahan Konsert Gegar Vaganza 5 Minggu 5

READ
Tonton online encik suami mat salih celup episod 16

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: