“TAK PENAT KE BERDUSTA DENGAN ALLAH” – DIKRITIK LAGI NETIZEN, SAFIEY ILLIAS MAHU PASANG SILIKON?

Baru baru ini kecoh mengenai Safiey Illias yang khabarnya sudah kembali menjadi ‘bukan lelaki’. Kalau sebelum ini, semua tahu Safiey pernah menjadi pondan, tapi sudah insaf dan kembali ke pangkal jalan. Memang ramai yang memuji tindakan jutawan kosmetik itu. Tapi itulah apa yang dia buat rupa-rupanya hanyalah gimik yang bertopengkan agama. Dahla menipu agen-agen. Banyak kes ko yang wa rasa lu besar kecik, besar kecik jer aku tengok lu..

Terbaru, dia memuat naik foto bersama silicon beserta kapsyen yang menimbulkan salah faham jutawan itu. Wakau bagaimanapun, Safiey tidak lagi membuat sebarang kenyataan. Dia cuma menyuruh netizen menunggu hujung tahun ini. Memang ramai tak sabar menunggu tarikh itu? Adakah dia bakal mendedahkan status dirinya? Atau untuk keluaran produk baru..

Keputusan terakhir 

Final decision ???#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara#dsiempire #perlaking #31dec

Tunggu 31 dec 2017 nanti dah tak lama. 

Walau followers tak sampai 600k, tqpi hampir 21juta orang tengok saya… apa2 pun tunggu 31 dec.#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara#dsiempire #perlaking #31dec

Salah anggap ubat

Menerusi perkongsian Safiey, ramai yang mengkritik tindakannya itu. Namun ramai juga mendoakan agar Safiey kembali ke pangkal jalan. Semoga Safiey kembali ke jalan yang benar..

Netizen kecam

 

Sumber : Safiey Illias

 

READ
Zukie sailang awek member?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: