Tajull tersingkir big stage minggu ke 5 2018

big stage,

Minggu ini rasanya persembahan yang teruk dari arif bahran, yang lain pun semua teruk-teruk juga. Shafiq shazwan, pun sama too bad. Minggu ini bottom three iaitu arif bahran, shafiq shazwan dan tajul . Undian tiktok dari tajul merosot minggu ini tidak membantu tajul untuk bertahan dalam pentas big stage minggu ini.  Tajul minggu ini membawa lagu Sulit, Aman ra pun memang tak sampai lah.. 

Juri tetap faizal tahir memberi cadangan kepada pihak produksi selain lagu yang telah dipilih oleh datuk siti itu dua penyanyi akan berentap dalam satu lagu. Dah macam program satu suara. Wani Kayrie di gandingkan dengan Afiq Shazwan, Shafiq Farhain berganding dengan Baby Shima dan Arif Bahran dengan Sarah suhairi. Lagu apa belum decide. Kena tengok diary big stage barang kali.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
READ  Persembahan lagu gema gegar vaganza2 minggu ke 4 2018

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: