Ramalan anda siapa tersingkir malam ini maharaja lawak

mahajaralawak, gambar maharajalawak, logo maharajalawak, siapa tersingkir maharajalawak,

Sedar tak sedar sudah minggu ke 4, persoalannya siapakah yang akan tersingkir untuk minggu ke 4 ini? Adakah amir yang telah terselamat selama 3 minggu. Aku pun tak tahu. Jom kita vote dibawah ini. Mungkin sedikit sebanyak boleh memberikan ramalan. Pada pukul 8 malam poll ini akan ditutup.

 



Wei, takkan jozan kot??? apepun undi adalah rahsia. Selamat menonton, dan nantikannya liputan nya.

READ
Peserta lawak solo yang ke final !!

3 thoughts on “Ramalan anda siapa tersingkir malam ini maharaja lawak”

  1. tapi aku rasalah…..amir tulah standard lawak tanahair.boleh jadi lagend maharaja lawak tahun ni kerana standard lawak yg dia bawa. tak tengok dah maharaja lawak… :bloody:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: