Punca utama Farah Fauzana & Hafiz Batal Nikah 17 September 2016

 

farah fauzana, fafau,
Segalanya telah terjawab mengenai Berita terkini punca Farah Fauzana dan Hafiz batal nikah perkahwinan pada 17 September ini. Bekas Penyampai radio Hot FM Fafau atau Farah Faufana sebentar tadi telah membuat sidang media bahawa beliau telah membatalkan perkahwinannya atas alasan peribadi atau tidak bersependapat dengan bakal suaminya. Untuk pengetahuan, Hafiz berusia 38tahun dan merupakan seorang usahawan manakala Fafau berusia 36 tahun sekarang.
Difahamkan, pasangan ini telah berkenalan dalam tempoh dua tahun atas dasar dipekenalkan oleh seorang rakan di Majlis Makan Malam . Pada awal ogos 2016, Farah Fauzana telah mengumumkan bakal menamatkan zaman bujangnya pada 17 September 2016. Namun, pada 4 September beberapa minggu sebelum nikah, beliau mengumumkan terpaksa batalkan hasrat perkahwinan tersebut.
Punca utama tak jadi?

Mestilah ada sebabnya yang tidak dapat dielakkan. So kita jangan buat andaian yang bukan-bukan. Sebaiknya doakan yang baik-baik aja buat fara fauzana agar dapat ketemu penganti yang lebih baik gitu. Huhu.

READ
Atuk curi selfie dengan neelofa, hak hak

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: