Neelofa, Fattah Amin Kini hangat Bercinta?

surihati mr pilot,

Kita semua tahu kini Neelofa sering memuatnaik gambar bersama Fattah Amin di Instagram, facebook lah bagai kerana sedang terlibat dalam penggambaran drama. Bagaimanapun, perkara tersebut bukan sahaja menimbulkan tanda tanya kepada peminat malah pengarah drama tersebut memuji keserasian pasangan ini di lokasi penggambaran.Tapi dari segi keintiman diaorang ini nampak macam mesra semacam jer. Amboi ejazz.

 

“Ya, mereka memang bercinta di lokasi drama ini. Tetapi, di luar set saya tidak tahu sama ada mereka memang intim atau sebaliknya. Keserasian mereka membintangi drama ini jelas kelihatan dan masing-masing sangat ‘memberi’ apabila membabitkan babak intim. Itulah yang saya mahukan”

“Kalau benar mereka bercinta, itu hak peribadi mereka. Tetapi, di dalam set saya, mereka memang benar-benar bercinta. Saya juga tidak sangka, Neelofa bukanlah seperti apa yang saya dengar daripada mulut orang,” jelas Michael Ang selaku pengarah drama Suri Hati Mr Pilot.

Apa pun, keserasian dan perkongsian gambar dan juga video pasangan ini di laman sosial sememangnya mampu melonjakkan lagi drama tersebut selain disokong kekuatan sokongan peminat kepada Neelofa.

Michael ang tanya neefola..

Part2:

Part lain: Ejaz kener pujuk dengan warda…

michael ang tanya Fattah amin pulak :

Gossip dari yang lain :

Copy paste dari rotikaya dot com 

READ
Tonton online Sepahtu reunion Al puasa 2019 (episod 4)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: