Live streaming malaysia vs saudi arabia u23 afc u23 16.1.2018

AFC, AFUC U23, AFC U2018,

Malaysia vs Saudi arabia bawah 23 tahun hari ini perlawanan terakhir untuk kumpulan C, misi wajib menang jika mahu mara ke suku akhir, pusingan kalah mati.  Apakah ada peluang untuk pasukan malaysia ini atau hanya sekadar makan angin sahaja di kejohanan afc u23 2018 di china ini.

Misi mustahil barangkali dalam pertemuan dengan pasukan asia timur iaitu arab. Kalau menang, ianya jadi satu sejarah baru apabila pasukan u23 melangkah ke pusingan kalah mati. Ini sudah baik untuk pengurusan FAM yang baru lebih mengatur dan menjaga kebajikan pemain bola sepak kita.

Sudah lama pasukan kita tidak boleh pergi jauh, cuma sekadar jaguh kampung jer selama ini. Sudah tiba masanya harimau muda bangkit, bersatu hati , mengembling tenaga, mencurahkan bakti kepada negara pasukan kita bukanlah pasukan belasahan lagi. 

Kita harapkan keputusan yang positif ditunjukkan oleh pemain bawah 23 tahun ini aka Harimau Muda dalam menjadikan pasukan kita digeruni asia, bukan lagi asia tenggara sahaja. Vietnam sudah pun membuktikan, so pasukan kita takkan tak boleh nak bangkit? Mesti boleh punya. Yang penting ialah keyakinan dan sokongan semua yang tidak berbelah bagi. All the best.

Boleh tonton live di laman rakan-rakan yang lain juga:

Zikrihusaini.com

MALAYSIA U23 VS SAUDI ARABIA U23

LIVE STREAMING SPORTS MALAYSIA U23 VS SAUDI ARABIA U23 2018.

 

READ
Live streaming Kyrgyzstan vs South korea asian cup 12.1.2019

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: