Live streaming malaysia vs mongolia 22.03.2018

football, bola, bolasepak, sukan, sukan bola sepak,

Ya, kita akan ada perlawanan persahabatan bola sepak hari khamis ini diantara malaysia vs mongolia pada 22 mac 2018. Mampukah skuad tan cheng ho melakar sesuatu dalam melestarikan kehebatan pasukan kebangsaan yang semakin lama semakin pudar dia punya kehebatan. Kita harap dengan pengurusan baru dalam fam ini lebih bagus dan telus dalam menaikkan rangking. 

TMJ pun sudah meletakkan jawatan no 1 dalam bola sepak. Siapa yang bakal menggantikannya? kita pun tak tahu saiap yang akan ganti jawatan ini? Seseorang yang mempunyai kaliber dan pengetahuan yang luas dalam dunia bola sepak diperlukan.

Datuk jamal kata, Najib tun razak sesuai. Entahla , aku rasa calon-calon dalam FAM ini mestilah pandai buat business dan juga tahu selok belok dalam dunia bolasepak. Jangan nak kena hentam jer terus letak jawatan. Selama ini FAM dipegang oleh kaum kerabat diraja.

Cuba ianya diswastakan. Kita nak tengok rakyat biasa yang menguruskan hal bola sepak no1 ini. Bangkitkan semula kewangan fam yang dilihat semakin tenat. TMJ pun dah cari penaja untuk liga super kontrak berapa juta tuh dia dapatkan dari ifflix, tm dan sebagainya. Ianya baru satu titik permulaan, tapi itupun semua dah kritik. hua hua..

 

Nantikan live streaming perlawnaan ini , korang tunggu ok1!

 

READ
Live streaming kedah vs PKNP 1.4.2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: