Live streaming malaysia vs jordan 30.8.2019

bola , football, bolasepak, sukan, sukan bola sepak,

Perlawanan persahabatan pada malam ini bertemu jordan sudah pastinya menjanjikan aksi yang mendebarkan buat kedua-dua pasukan. Untuk makluman, kedua-dua pasukan ini layak untuk beraksi dalam pusingan kedua kelayakkan piala dunia 2022.  Namun masih terlalu awal untuk pasukan malaysia pergi jauh sekiranya layak mara ke pusingan seterusnya. Kalau dapat mara memang satu bonus buat pasukan malaysia. Kumpulan G , terdiri dari MALYSIA, THAILAND, INDONESIA, VIETNAM DAN UAE.

Pasukan yang cukup digeruni malaysia mungkin ialah dari Vietnam dan Thailand. Manakala dari timur tenggara UAE mungkin satu cabaran yang sukar buat skuad harimau malaya tempuhi. Namun ianya tidak mustahil.

Kemungkinan besar, bertemu dengan jordan ini kekuatan pasukan jordan lebih kurang UAE, jadinya percaturan tan cheng hoe selaku jurulatih mahukan skuad ini berada di tahap yang optimum sebelum bertemu dengan pasukan jiran, indonesia pada 6 september ini nanti di gelora bung karno pastu satu jalan yang sukar.

Dalah falsafah bola tiada yang mustahil. Kita yakin pasukan harimau malaya mampu untuk bangkit diperjalanan dalam kempen kelayakkan piala dunia 2022 kali ini.

Nantikannya live streaming disini.

Jangan lupa :

MALAYSIA VS JORDAN

MASA : 9 PM

TARIH : 30 OGOS 2019

LOKASI : STADIUM BUKIT JALIL , KUALA LUMPUR.

LIVE STREAMING MALAYSIA VS JORDAN 30.8.2019 

 

READ
Live streaming JDT vs Pahang piala fa suku akhir 23.4.2017

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: