Live streaming KEDAH VS TAIPO FC kelayakkan piala acl 21.1.2020

kedah vs taipo fc

Kempen kelayakkan piala afc camphions league 2020. Kedah perlu menang game ini untuk melayakkan diri ke pusingan seterusnya. Taipo fc adalah kelab dari negara hong-kong. Sepatutnya pasukan kedah tiada masalah dan gunakan manfaat bermain ditempat sendiri , stadium darul aman yang akan menjadi medan pertempuran dalam perlawanan malam ini.

Bukan mudah tetapi tiada yang mustahil dalam bolasepak ini. Kita kena positif. Apepun percaturan shahril ishak pada malam ini mengemudi pasukan kedah menentang pasukan Taipo FC wajar diberi perhatian. Semalam juga perlawanan persahabatan jdt vs riga fc, dimana jdt tewas 0-2 disana. 

Perlawanan yang sebelum ini kedah dilihat berada ditahap yang optimum dalam siri jelajah ke kemboja menewaskan dua pasukan kelab mereka iaitu Boeng Ket Angkor, 4-1 dan Phnom Penh Crown 2-1.  Perlawanan malam ini menjadi satu benchmark buat pasukan kedah untuk pergi jauh.

Keserasian pemain, kesungguhan, kerjasama dalam pasukan semua itu yang menjadikan corak permainan lebih kemas dan teratur. Selain taktikal yang berkesan buat jurulatih Shahril Ishak, perlu ada diteruskan dalam meneruskan misi yang tidak mustahil sebenarnya.

KEDAH VS TAI PO FC 21 JAN 2020 

Keputusan terkini perlawanan :

Buat yang terbaik buat pasukan kedah malam ini jangan lupa anda semua beri sokongan buat pasukan kedah sebagai kelab mewakili pasukan malaysia. Kita harus turut bangga sebab pasukan kedah boleh pergi jauh sebenarnya tuh.  Takkan nak harap pasukan jdt je kan.

Helang merah boleh terbang tinggi, tapi jangan lupa diri.

Live streaming KEDAH VS TAI PO FC KELAYAKKAN PIALA ACL CHAMPIONS LEAGUE 2020

READ
Live streaming badminton korea master 1.12.2018

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: