Live streaming jdt vs Song Lam Nghe An piala afc 2018

afc, afc cup 2018,

Perlawanan yang kedua petang ini dalam kumpulan H, JDT vs Song Lam Nghe An di stadium Vietnam sana huh . Pasukan jdt sudah pun berlepas dan sampai disana hari isnin yang lepas. Kita harapkan pasukan jdt dapat mengutip tiga mata penting petang ini untuk meneruskan kemaraan dalam saingan piala afc 2018 kali ini. 

Ibarat malaysia vs vietnam lah, tapi kelab jdt penuh dengan pemain import. Yang bagusnya dari kelab vietnam 99 percent semua pemain tempatan. 1 pemain jer pemain import dari nigeria.

Undi pasukan pilihan anda.

JDT diantara pasukan yang digeruni dalam pasukan asia tenggara. Berbekalkan rekod yang cukup baik dalam piala afc, semua setiap tahun penyertaan memang akan mara ke suku akhir sekurang-kurangnya. First time masuk ,terus jadi juara piala afc 2015 kalau tak silap . Mampukah jdt kali ini mendapatkan tiga mata penting di tempat lawan petang ini?

Ayuh jom kita sakskikannya secara langsung di laman blog ini untuk kita tengok kehebatan pasukan masing-masing dalam mendapatkan tempat yang baik dalam group H. Memang sekarang sudah dapat tiga mata , tapi mahu dalam keadan yang selesa kena menang jugak, mahu kasi team lain goyang woo.

Info live streaming:

Korang boleh tengok live streaming di laman rakan media yang lain :

thejdt.com 

mynewsports.com 

zikri husaini live streaming jdt vs song lam nghe An afc 2018 

zikri husaini blogspot.my 

Tunggu jam 4:45 nanti kita akan update. Tunggu arr..

READ
Live streaming sabah vs terengganu liga super 21.3.2021

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: