Live streaming JDT VS SONG LAM NGHE AN AFC CUP 24.4.2018

afc, afc cup 2018,

Perlawanan akhir dalam kumpulan H hari ini bakal menentukan sama ada jdt mara atau tidak, ke suku akhir dalam saingan piala afc 2018. Laluan semakin sukar sebenarnya kalau kita lihat ini, cuma kita mahu jdt terus memberikan saingan yang cukup positif dalam perlawanan yang terakhir sekarang ini. Yer, jdt seumpama harimau yang tiada taring ketika ini, sebab coach pun masih pembantu, mengharapkan stiker yang tajam sahaja. Itu sebenarnya kesilapan pihak pengurusan yang tidak memberikan plan A dan B sebaiknya jika beberapa insiden berlaku.

Ianya bukan dirancang pun. Tapi kita harap pasukan jdt akan bangkit memberikan saingan yang cukup baik dalam liga malaysia seterusnya ke pentas antarabangsa. memang ianya bukan sesuatu yang mudah untuk pasukan jdt bertemu dengan pasukan Song Lam Nghe An ini sebab pasukan ini hampir 99 peratus adalah pemain tempatan, selain pemain ini juga yang ada main dalam afc u23 di china tempoh hari , mendapat tempat kedua , tewas tipis dengan pasukan asia besar awal tahun hari itu.

JDT VS SONG LAM NGHE AN. 

JDT dalam misi hidup mati ini memerlukan kemenangan dan jumlah jaringan 2-0 sekurang-kurangnya jika mahu mara ke peringkat seterusnya. Nampak sukar, tetapi pastinya tidak mustahil jika jdt mahu terus bersaing.

kedudukan terkini kumpulan H:

  1. PERSIJA JAKARTA 10 MATA
  2. SONG LAM NGHE AN 10 MATA
  3. JDT 7 MATA
  4. TAMPINES ROVERS 1 MATA

info live streaming :

Boleh ke laman rakan-rakan media yang lain .

thejdt.com

jdt vs song lam Nghe An 2018

Live streaming jdt vs Song Lam Nghe An 2018.

jdt vs song lan 2018

READ
live streaming perak vs pkns liga super 5.8.2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: