Live streaming immortal Song episod 1 2020

immortal song

Bakat nyanyian pada penyanyi tanah air memang tidak dapat disangkal lagi, tetapi kebolehan untuk mengubah susunan lagu memerlukan bakat tersendiri.

Begitulah cabaran yang dilemparkan kepada 42 orang penyanyi tanah air termasuk Amir Masdi, Sarah Suhairi, Hael Husaini, Ernie Zakri, Aina Abdul, De Fam, Naim Daniel, Wany Hasrita, Syamel, Stacy, Haqiem Rusli, Sufian Suhaimi, Khai Bahar, Indah Ruhaila dan ramai lagi. Kita tunggu jerla nanti. Semua nih dah ada nama dala dunia nyanyian kira stok-stok final ajl.

TV3 memperkenalkan sebuah rancangan realiti yang terbaru iaitu nyanyian adaptasi dari Korea Selatan pertama yang menghimpunkan seramai 49 orang selebriti tanah air.

Immortal Songs dihoskan oleh Ain Edruce di pentas utama, serta Amy Mastura dan Fad Bocey di belakang pentas. Ella, Ning Baizura, Datuk Jeffrydin, Datuk Khatijah Ibrahim, Fauziah Latiff, Datuk M. Nasir dan Fauzi Marzuki merupakan karyawan lagenda yang menyertai Immortal Songs ini.

Immortal Songs akan bertemu penonton bermula malam ini, 30 Ogos 2020, jam 9 malam di TV3 dan juga distrim secara langsung di saluran YouTube TV3Malaysia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top