LIVE MELAKA UNITED VS JDT LIGA SUPER 2.7.2022

melaka united vs jdt liga super

Perlawanan di stadium Hang Jebat menjadi pertemburan yang hebat pada malam ini jam 9 malam 2 julai 2022. Diantara pasukan Melaka united vs Johor Darul Takzim. JDT yang menduduki tangga pertama dengan 22 mata, belum dapat dicabar mana-mana pasukan. Adakah melaka akan pecah tembelang pasukan jdt? atau hanya sekadar omong kosong sahaja.

Melaka united kehilangan beberapa tongak ifedayo yang dikatakan mengalami injured, 2 pemain pinjaman fadhli Shas dan Syazwan Andik yang bertatus loan tidak dapat main lawan jdt pada malam ini.  Haiya , teruklah ini macam. Harap melaka mampu memberikan kotmitmen yang hebat pada malam ini biarpun tiada tunggak utama dalam perlawanan malam ini. Gegau melaka gegau.

Makluman kepada penyokong yang akan hadir ke Stadium Hang Jebat bagi menyaksikan Perlawanan Liga Super Malaysia 2022 antara Melaka United FC dan Johor Darul Ta’zim. Pintu masuk penyokong akan dibuka bermula jam 7.30 petang hingga 9.30 malam. Tujuh pintu dibuka bagi kemasukan penyokong dengan sepak mula perlawanan pada jam 9 malam.
Pintu-pintu masuk penyokong boleh dirujuk pada grafik.
info laluan pelan pintu masuk melaka united vs jdt
Para penyokong disaran untuk hadir ke stadium lebih awal bagi mengelakkan kesesakan. Sekian harap maklum.

KEPUTUSAN TERKINI MELAKA UNITED VS JDT LIGA SUPER 2.7.2022

LIVE STREAMING MELAKA UNITED VS JDT LIGA SUPER 2.7.2022

TONTON DISINI.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top