[LIVE] KONSERT HAVOOC OPPO BERSAMA KHAI BAHAR , ERNIE ZAKRI , MARK ADAM , KAKA AZRAFF PELANCARAN OPPO F9

konsert havooc oppo 2018,

Konsert havooc oppo 2018 bersama artis kesayangan anda semua tuh ha.


Konsert yang dianjurkan sempena pelancaran Oppo F9, smartphone terbaru daripada syarikat terkemuka bakal bermula tepat 10 malam pada 26 Ogos ini. Ia akan disiarkan secara langsung menerusi TV3. Tambah menarik, Ada 2 pasukan selebriti akan bersaing iaitu “VOOC Team” dan juga “Color Team” untuk melihat siapakah yang sebenarnya lebih popular.

image

image

Paling best, kita selaku peminat berpeluang memenangi 4 buah telefon Oppo F9 dengan menyatakan pasukan mana yang kita sokong. Caranya amat mudah sekali. Korang hanya perlu upload gambar ke Instagram dengan mengikuti langkah di bawah:-

image

4 pemenang bertuah akan dipilih secara rawak untuk pertandingan yang telah bermula 11 Ogos dan akan berakhir pada 26 Ogos ini. Paling penting korang kena pastikan akaun Instagram anda adalah public. Konsert pun dapat layan, telefon Oppo F9 pun boleh menang. Memang baik hati sungguhlah Oppo nie. Terbaik dari ladang!!!

Kalau anda semua nak tahu, OPPO F9 mempunyai ciri-ciri yang unik seperti :-

image

VOOC Flash Charge – Kini anda mampu mengecas OPPO F9 anda 4 kali ganda lebih laju. Berdesup! Bak kata OPPO, 5 minit cas, 2 jam panggilan!

Gradient Colors dan Waterdrop Screen – 3 warna yang unik ditawarkan untuk model OPPO F9 ni, merah, twilight blue, dan juga starry purple. Skrin 6.3 inci yang diinspirasikan dari Waterdrop ini mampu menyerlahkan prestasi skrin OPPO F9. Memang puas hati kalau tengok lama-lama pun.

Dua kamera di belakang dan satu di depan – Kalau ambil gambar memang puas hati, tak cukup satu camera? Dia bagi lagi satu camera di belakang (16 megapixel + 2 megapixel), confirm clear habis.

READ  Live streaming bintang bersama bintang minggu 7 2019

Storage dan kelajuan RAM yang padu – Kalau anda kaki simpan gambar banyak-banyak tue, memang puas hati la, 64 GB kot storage dia. Dengan cukup yakin kami cakap, OPPO F9 ni takkan slow dengan kelajuan RAM 6GB!

image

Anda WAJIB mengosongkan jadual anda pada 26 Ogos (Ahad) ini tepat jam 10 malam untuk melayan pelbagai persembahan menarik daripada selebriti-selebriti popular tanah air bersempena pelancaran Oppo F9. Confirm ia akan menjadi sebuah konsert yang hebat. Untuk maklumat lanjut, sila layarihttps://www.oppomalaysia.com/konserthavooc/. Selamat berhibur!!!

We_Chat_Image_20180824182533

PS: Anda juga berpeluang untuk PRE-ORDER OPPO F9 yang berharga RM1399 bersama Khai Bahar dan Syafiq Kyle di roadshow mereka yang akan diadakan pada 30 Ogos ini jam 9pm. Siap dapat aksesori percuma bernilai RM299 dan anda juga layak untuk menyertai lucky draw, dengar cerita mereka telah menyediakan 117 set hadiah yang bernilai RM999 setiap satu!

image

Nak lagi best? 15 tempahan terawal akan berpeluang untuk selfie bersama Khai Bahar! Rugi ler siapa tak pergi tu…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: