Info Drama raja.blogspot.com boleh percaya ker???

 

Kewujudan blogspot dramaja.blogspot.com menjadi buah mulut seluruh pelusuk dunia termasuk tumpuan di

 

malaysia terutamanya. Dikarang oleh blogger misteri, gelaran brado kapak yang enggan dirinya diketahui oleh media massa mencetus tanda tanya dimana dia mendapat info-info terkini. Bukan infolah, tapi lebih kepada konspirasi yang terancang yang cuba dibuat oleh negara yang dianggap kuasa besar dunia pada masa kini iaitu United States.

 

Namun motif dia menulis biarpun perkara itu bukan benar sekalipun ia ada beberapa perkara yang positif yang harus kita lakukan dan fikirkan. Kita tahu, negara kita malaysia terus menjadi perhatian dunia apabila pesawat komersial mh370 telah hilang dari radar, ekoran adakonspirasi terancang yang masih terungkai sehingga entri ini ditulis (akan datang aku tak tahu).

Banyak perkara yang dia rungkaikan, termasuklah kedatangan dajjal. peristiwa 9/11 turut ada berkait dengan kehilangan mh 370 dan macam-macam lagilah.

drama raja, blogger dramaraja.blogspot.com,

Siapa brado kapak??

Entahlah, aku beranggapan hanya orang biasa yang pandai menulis dan mencari bahan-bahan yang dia rasakan ini boleh dijadikan satu peristiwa ataupun hanya kebetulan sahaja. Kita hanyalah manusia biasa, mungkin dia banyak tahu perkara apa agenda us ketika ini. Tapi sejauh mana keshahiran penceritaan yang dia cuba garapkan adalah kadang-kadang bercanggah.

Pesanan diri sendiri.

Biarpun kita tak tahu perkara ini benar ataupun hanya kebetulan, janganlah hanya kita menjadi rasa sudah bagus. Fitnah dunia diakhir zaman sangat merbahaya. Fikir-fikirkan dan selamat beramal.

READ
Pengasas Dnars maut nahas di Thailand

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: