Emma maembong sudah berpisah dengan kamal adli???

Dengar soseh soseh gossip terbaru nih, gua dengar macam ada cerita clash nih, iaitu berkenaan keretakan hubungan cinta di antara Emma Maembong dan juga Kamal Adli dan menerusi laporan BH Online, Emma kini hanya menunggu Kamal pulang dari penggambaran di luar negara sebelum membuat keputusan terhadap hala tuju hubungan mereka.

Alahai emma, dulu dengan zizan. Sekarang Kamal adli pulak , lepas nih sapa agaknya?? siapa yang bermasalah agaknya?? huhu..

“Apa yang dapat yang kongsi ketika ini, doakan saja yang terbaik buat saya dan Kamal. Sekiranya tiada lagi jodoh antara kami berdua, orang ramai di luar sana tidak menjatuhkan hukuman kepada kami”

“Buat masa ini saya masih menunggu kepulangan Kamal yang sedang menjalani penggambaran di luar negara. Sebaik saja dia pulang, kami akan duduk berbincang bagi menentukan hala tuju hubungan ini”

“Oleh itu, saya memilih untuk tidak mengulas lebih lanjut mengenai kisah percintaan kami. Saya banyak belajar daripada pengalaman lalu dan tidak mahu peminat jelak dengan lambakan gosip cinta semata-mata,” jelasnya.

Sejauh mana cerita ini, kita tak tahu sebenarnya?? tiba-tiba dah nak bertunang rupanya.. jeng-jeng… lu tunggulah jerla.

Datuk red pun masih dua kuota lagi, misal kata ruhainies no3, cukupla no4 … jangan buat hallll…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top