Dibelakang tadbir perubahan Rina Harun, Siapa orangnya?

rina harun kurus

KUALA LUMPUR – Nama Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Mohd Harun (nitizen panggil rina harun) tiba-tiba menjadi trending di media sosial sejak awal minggu lalu. Naik saham minggu lepas , tinggal nak jual je …

Sampaikan netizen yang tidak mengenalinya sebelum ini kagum dengan penampilan baharunya dengan fizikal tubuh semakin langsing berbanding ketika mula menjadi menteri Kabinet dua tahun lalu. Cara apa dia kurus tuh kita no komenlah. Haha.

rina harun kurus

Dari pengetua kepada guru praktikal -Nitizen.

Tidak dapat dinafikan, gambar beliau menggayakan baju kurung Pahang berwarna biru turut mendapat perhatian netizen yang rata-rata merasakan busana itu menyerlahkan lagi penampilannya sebagai wanita yang elegan dan anggun.

rina harun macam model,

Siapa orang yang bertanggungjawab jaga penampilan beliau?

Pasti ramai yang ingin mengetahui individu mana yang yang bertanggungjawab di sebalik penampilan Rina itu sama ada daripada solekan atau pun busananya.
rina harun dimakeup
Saidatulnisa Aminuddin (kiri) dan Man Kajang (kanan) bersama Rina Mohd. Harun. 

Kakak kepada Ella penyanyi.

Mereka adalah jurusolek artis terkenal, Saidatulnisa Aminuddin dan pereka fesyen Man Kajang yang cukup terkenal dalam menghasilkan busana tradisional dan perkahwinan.

 

Man atau nama sebenarnya Othman Abdullah memberitahu, dia diperkenalkan kepada Rina oleh Saidatulnisa yang juga kakak kepada penyanyi Ella baru-baru ini selepas menteri itu menyatakan minat untuk memakai rekaannya.

“Alhamdulilah settle kerja utk YB @rinaharunofficial utk profile beliau tq having me bersama makeup artis@saidatulnisaaminuddin foto cantik letup nanti drp @blackpepperproduction nantikan hasil kerja kami yg mengubah sisi anggun YB,” tulis Man Kajang di Facebook miliknya.

Credit to – MalaysiaGazette

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top