Ariff Bahran tersingkir minggu ke 7, semi final big stage 2018

ariff bahran,

Ariff Bahran tersingkir minggu ke 7, sampai disini sahaja perjuangan ariff bahran. Dia boleh dikatakan hampir setiap minggu berada di bottom three. ada satu minggu dia sudah tersingkir, nasib baik faizal tahir sudah menggunakan kuasa immuniti untuk selamatkan ariff bahran. Namun, di minggu 7 persaingan semakin sengit. Tinggal 6 peserta semua pastinya membuat yang terbaik.   

Ariff bahran yang membawa lagu sifu m nasir, Gerhana – Datuk M Nasir dan lagu duet dengan ft Aepol Roza – MAMA PAPA LARANG nyanyian lagu Judika. Mungkin ada kureng lah bawa lagu yang dibawakan oleh ariff bahran tidak memikat hati juri.

Sarah suhairi dan Baby shima bottom three. 

First time sarah suhairi berada di bottom three di semi final ini bersama dengan baby shima. Persembahan kali ini ada kurang sikit markah buat sarah, tetapi still sedap juga tuh.

Tahniah kepada 5 peserta yang mara ke final iaitu SHAFIQ FARHAIN, SARAH SUHAIRI, WANY KAYRIE, BABY SHIMA, dan AFIEQ SHAZWAN. Buat yang terbaik di pentas final minggu hadapan ok!!

 

 

2 thoughts on “Ariff Bahran tersingkir minggu ke 7, semi final big stage 2018”

  1. salah statement nie, masa Faizal Tahir gunakan kuasa immunity pada Ariff Bahran , yg berada ditangga paling bawah adalah sissyiman. Please do research before you wrote such nonsence and pada minggu ke 7 Ariff Bahran tersingkir sbb udian tiktok dan yg berada plg bawah mengikit pilihan juri adalah Baby Shima. Again please understand the situation and dont write such nonsence 😡

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top