Aman Ra, curang apa kes?

aman ra

Penyanyi rap pelantun lagu dengan lagu Bangun Aman Ra hari ini trending . Dia yang didakwa mempunyai skandal dengan seorang wanita seperti didedahkan isterinya di Instagram Story memohon diberikan sedikit ruang.

Aman Ra yang diwakili pegawai perhubungannya, Joe Saiful berkata, buat masa ini dia belum dapat memberikan sebarang komen terhadap segala pendedahan yang dibuat wanita berkenaan sejak semalam. “Buat masa ini Aman Ra belum boleh memberikan sebarang komen berhubung isu yang sedang tular. Namun dia akan berkongsi kenyataan rasmi secepat mungkin. Dia juga memohon sedikit ruang kerana masalah yang berlaku ini adalah sesuatu yang besar serta membabitkan isu peribadi,” katanya.

Terdahulu seorang wanita dipercayai isteri kepada penyanyi rap itu tampil membuat pendedahan suaminya yang didakwa curang dengan wanita lain.

Menerusi beberapa hantaran di Instagram Story, wanita terbabit mendakwa rumah tangga mereka mula berantakan selepas mengetahui kecurangan suaminya.

Malah, dia juga mendakwa sudah menghalau suaminya dari rumah kerana tidak tahan dengan penipuan selama ini.

Lebih menyedihkan, wanita itu mendakwa suaminya sudah empat kali melafazkan cerai terhadapnya sebelum ini selain tergamak meninggalkan keluarga yang sedang sakit demi menjaga teman wanitanya.

Sehingga kini, wanita terbabit tidak mendedahkan identiti wanita yang didakwa menjalin hubungan sulit dengan suaminya.

Dia juga tidak mendedahkan status terkini rumah tangga mereka walaupun mendakwa suaminya sudah melafaz cerai sebanyak empat kali.

READ
Izreen Azminda Kecewa Dicemuh Perampas Oleh Netizen, Hanya Menumpang Kasih,m Komen anda?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: