Video maharaja lawak minggu ke 6, download

Minggu ke 6 persembahan maharajalawak, mempersembahkan amir, jozan, jambu, balas, sepah, man, dan lain-lain.  Sebentar lagi akan diupload videonya dari video yang diupload oleh brader guatv.com Tunggu lah yer.

Akan diupdate bila sudah upload.

 

Part1 (Balas)

Kali ini tema diaorang ialah berada di hospital doktor dan pesakit kiranya diaorang berdialog. Kacang hijau masuk dalam telinga. Nak senang masukkan air titik tiga kali. Tunggu jadi tauge, cabut jer. Settle.

Ahmad idham: Permulaan ok,  cuba hujung agak kucar-kacir (tergeliat). Menekankan jangan selalu double meaning. Try to push, control, kawal emosi. Kematangan dari awal hingga ke akhir. Ntah aku pun kurang paham ahmad idham cakap. Layan jerla.

 

Part2 (Jozan) (Tunggu)

Jozan minggu nie agak slow. Banyak cakap. Tapi kureng lah minggu nie. Seruis. Biarpun apek bagi pujian.

 

Part 3 (Nabil) Layan dulu

Nabil cerita pasal gps. Penceritaan dia memang kreatif. Cerita mengenai GPS. Superb lah bagi aku. Cuma dia selalu langgar bunyi lonceng. Dia perlu lakukan sesuatu.

Part4 (Amir) Hampeh

Oklah, tapi masih ditakuk yang lama, amir masih menggunakan tagline “im sorry” buat orang semua menyampah. Amir harus lakukan sesuatu. Komen dari Ahmad Idham, amir 2 minggu dipuji kerana telah melonjak naik, cuma merasakan sudah berada di zon selamat. BErinteraksi dengan penonton, dianggap kurang bagus katanya. Entahla.

Part 5 (Man)

Man minggu ini diantara yang terbaik, cerita mengenai memasak seperti chef wan, tapi bukan adiknya cawan. Ad aumpph jugakla. Komen ahmad idham, Man baru bangun dari tidor. Teruskan cari kelainan, jangan buat nasir bilal khan, eric leong. Cuba cari genre lain.

Part 6 ( Jambu)

Jambu dia banyak pergerakan. Memang itu cara dia. Bagi aku oklah. Part best, 27 Jangan lupa makan kenduri, eh ak u jadi pengapit.  Komen dari apek. Respon yang positif. Entahla ….Ape pun tak boleh, dia kata ini team jambu takda woo.. Peringatakan kepada team-team lain. Huhuu

Part 7 (Sepah)

Sepah idea memang kreatif dengan persembahan sebagai penagih dadah siap main gitar. Dengan diselitkan hari ibu, hari ibu dengan hari mak lain.Hehe. Komen dari A. Idham, cuba cari sesuatu yang unikl mengapa Sepah Juara. Tak tahu apa yang harus dilakukan??

Part8 (Penyingkiran)

Tiada penyingkiran. Pening sikit apa AC cakap pasal penyingkiran minggu hadapan. Setiap seorang boleh pilih /undi singkirkan sesiapa yang diaorang tak suka. Walaupun mendapat undian dan markah tertinggi. Mereka perlu memilih siapa yang harus disingkirkan kalau tak suka. COntohnya Semua tak suka Amir, so majoriti vote tak suka amir. Walaupun undian amir berada kedua tercorot hatta sekali no1 dalam ranking maharaja lawak. Beliau tetap tersingkir. Itu sahaja yang aku pahamla. Sekian terima kasih. Huhu

 

Credit to guatv.com

Sponsored Links :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...