Video Maharaja lawak minggu ke 4

Jom kita tengok persembahan diaorang.

Part 1 :Amir

 

Kata juri abang mamat khalid: Sketch yang terbaik katanya sepanjang persembahan maharajalawak. Aku pun turut ada nampak peningkatan, cuma dia ada tersangkut-sangkut sikitlah. Apepun gud joob bro amir.

Part : Kumpulan Jozan.

 

Komen dari juri, Ahmad idham kata pengalaman jozan dalam industri ini, telah semakin matang dan lawak yang mereka pertontonkan malam tadi memang sangat brilliant lah. Bagi aku pulak, memang ada satu kelainan lah persembahan kali ini. Lawak curi duit tabung mesjid. Siap bermain dengan lampu tuh. Tukar zizan kemudian johan. Berstaillah.

Part 3: Man.

 

Part 4:- Jihan.

Jihan jadi cikgu malam nie.Tapi tak berapa nak jadi, banyak perlu diperbaiki lagi katanya.

Part 5:- Sepah.

 

Part6:- Alex.

 

Alex jadi juru terbang(pilot) yang mana kala yang mereka naik tuh nak terhempas. Semuanya jadi panik termasukklah cicak diatas. Komen dari juri, apek kata kreatif, cuma kalau nak settle masalah penumpang suruh diaorang main dekat luar. Bagi aku biasa-biasa jer, cuma takda punch line yang begitu umpph.

Part7 : Nabil

Nabil membawa watak sebagai saintis dengan mencipta mesin masa. Agak kreatif ideanya disitu. Manakala dari pihak juri iaitu mamat khalid, Nabil pandai bermain dengan imaginasi , dan ia sesuatu yang kreatif dan kelainan. Tahniah diucapkan.

Part8: Balas.

Kumpulan balas, membawa satu watak orang tua pengemis dengan putera raja kononnya. Kisah bermula, putera mencari kasut perempuan idaman. Lebih kurang macam cerita cinderella. Perempuan yang dicari rupanya gro. Hampeh betul!!

Komen dari ahmad idham, formasi agak kelam kabut dan jangan terlalu selesa dengan ranking yang ada sekarang ini.

Part 9: Jambu.

Diantara yang persembahan yang paling terbaiklah bagi aku, dari mula sampai akhir. Kiranya , si tauke nie tengah cari cikaro dekat taman, so, si Yus nie kononnya jadi nora danish. Diaorang duk jogging, si tauke kejar si Nora (yus) tapi pancit.

Komen dari apek, terbaik, terganas,… itu jer.

 

Persembahan jambu yang mencuit hati.

Siapa tersingkir?

Part 10: Penyingkiran.

Alex tersingkir minggu ke 4.  Sekian terima kasih, diharap anda terhibur.

Download video maharajalawak minggu ke 4:

Pergi ke laman blog ini.

 

 

 

credit to guatv.com

Sponsored Links :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...