Tonton online red velvet episod 15

red velvet,

Episod yang ke 15 red velvet.

Helena akan ke melaka harap itu keputusan yang tepat untuk dia pergi kasi tenang fikiran. Hurm hopefully oklah kan.

Dah berbulan-bulan helena tinggalkan kedai izzat tuh. Rasa tak meriah macam biasa. Walaupun helena tak berfungsi dengan baik dalam cerita ini. Berbanding ida dan kuza yang memeriahkan kedai kek izzat tuh. Izzat tak move on lagi sebenarnya. Masa dia tertinggal phone, boleh dia tiak panggil helena, eh helena takdalah !! 

Mulut cakap tak nak, tapi dalam hati siapa tahu kan? Yerla dia kecewa sebab ia berlaku sama dengan apa yang berlaku dengan mak dia . Tapi apa salahnya dia dengar dulu apa penjelasan dari Helena tuh dulu. Ini terus jer menghukum tanpa usul periksa.

Nampaknya kehadiran Jeffri (Syafiq kyle ) dalam episod kali ini menjadi pencabar buat izzat tuh. Hehe, tapi belum jumpa face to face, izzat dengan jeffri nih. Huhu.

Jom kita layan drama red velvet live, tunggu tonton disini bermula jam 10 malam.

sorry agak lambat sikit live malam ini

Sponsored Links :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...