TONTON online MR Grey episod 10

mr grey,

Apabila tok ayah dapat tahu pasal hal ini walaupun tidak ditangkap khalawatpu, tetapi on the spot tok ayah telah memecat anisa dan membatalkan biasiswa untuk melanjutkan pelajaran setelah mr grey dan anisa ditimpa masalah ini walaupun tidak kena tangkap khalwat pun cuma reputasi puncak angkasa sedikit tercalar dengan masalah ini.

Mr grey dia rasa geram dan marah sebab tok ayah lebih sayangkan mr red percaya dengan mr red sebab dia tuh cucu dia jugak. Dia rasa tak mungkin mr red yang akan buat plan semua ini. Oleh kerana terlalu bengang dengan keputusan tok ayah, Mr grey terus mahu tinggalkan Puncak Angksa dan dia punya jawatan nya sekali. Dia bertekad mahu mengahwini anisa. Dia sanggup tinggalkan jawatan dia bagi dekat mr red yang tamak haloba tuh. Tok ayah pun macam sengal jerla dia nih.

Mr grey segera balik ke kampung anisa jumpa ibunya ingin merisik . Tanpa pengetahuan datin dan anisa juga. Dia dah bagitahu apa yang terjadi pada ibunya. Dan ibunya pun faham keadaan mr grey sekarang ini. Cuma pelik kenapa mr grey tidak mahu terus berjuang dalam puncak angkasa ini terus giveup nak bersama dengan anisa terus., Loser tuh.. Hero kalah dulu kot…

Yerla ikut novel kan. Ibu dia pun dah tak suka bila Mr grey mahu mengahwini anisa. Tapi mr grey buat semua tuh bersebab. Tapi kita tak tahu apa akan jadi dengan Puncak Angkasa apabila Mr red membawa syarkat ini?

Masih terlalu awal untuk memberi tahu apa akan jadi, tapi yang pasti graph dia akan buat kita rasa geram dan benci pada mr red dan mr grey pun akan buat sesuatu yang stupid. Tapi bukan sekarang. Untuk sekarang ini lebih kepada pickupline atau sweet-sweet jer.

Anisa kata pada ibunya tak mahu terima pinangan mr grey, mahu tak marah ibunya, nak ditampar siap tuh kang. huhu

Preview mr grey episod 10.

Nantikanya drama live streaming mr grey episod 10 , jam 10 malam nanti. Tunggu ok!! chow,,,

Episod 10 :

Tengok dulu episod 9,

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...