Tonton online drama dekatkan jarak kita episod8

dekatkan jarak kita episod 5,

Apa yang akan terjadi pada alysa bila rahsia dia sudah dibongkar oleh rakan baiknya yang telah mengkhianatinya kerana cinta dia tidak dihargai oleh Tas. Riena telah berpakat dengan pakciknya tuan kamil dan ibunya untuk kembali merebut cinta dia tuh.


Episod 8 #DekatkanJarakKita harini! Mama takde kat rumah, Mak Kiah jadi Queen! Sempat dia tampar muka Alyssa eh! Pantas tangan kau. Dia taktau ke Alyssa ni keturunan Jebat! Alyssa bukak silat gayung baru dia tau. Geramnya!

.
Parah episod malam ni. Pukul 10 malam standby depan tv, sambil kita jumpa kat twitter okay. Tweet! Ini orang cakap the power of money. Buat apa je asal boleh kaya cepat, nak hidup senang tapi miskin kasih sayang. Kosong. Tak guna Mak Kiah oi. Ambil sebagai pengajaran. Mintak dijauhkan daripada kita semua. Amin.

Sponsored Links :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...