Tonton online download maharajalawak minggu ke10

mahajaralawak, gambar maharajalawak, logo maharajalawak, siapa tersingkir maharajalawak minggu ke5,Minggu ke 10, bertempat di Puala Pinang. Ramai juga awek-awek yang cun. Pandai juga kamera yang focus awek-awek yang cantik. Hehe.

Part1 : Kedudukan semasa peserta ML

Part2: Jozan.


Minggu ini mereka membuat persembahan dengan keadaan isu semasa iaitu golongan lembut yang sudah insaf katanya diganggu oleh mat rempit di konsert Rock World. Jadinya si Mak Jemmah memberi tips yang agak berkesan dari diraba. Hehe. Komen dari Juri Mamat Khalid, ada isi dan flownya berjalan lancar.

Part 3 : Nabil


Minggu ini nabil tampil dengan lawak stand alone. Ternayta dilihat nabil begitu sukar untuk buat orang ketawa dan juga masa yang lama selama 7 minit. Dilihat nabil agak suram lawaknya. Sedih woo, aku tengok. Komen dari Ahmad Idham, ok kerana ada pengisian cuma dilihat agak kureng dari minggu sebelumnya.

Part 4: Jambu


Jambu, dilihat lawak yang dilihat kreatif dan juga mempunyai standard yang tersendiri. Walaupun dilihat ada ulang-ulang. Namun, Jambu ada jenakanya mengenai satu kumpulan yang mana tauke (seorang yang buta) dan Yus seorang yang (buat-buat pekak) Kelakar jugak. Komen dari apek, agak berhati-hati dan jangan fikir terlalu selamat dengan kedudukan semasa.

Part 5 : Sepah


Sepah kembali dengan lawak Melayu yang masih lagi kekalkan dengan konsepnya. Memperlihatkan satu senario dalam isteri yang sedang sarat mengandung(kononnya) dah ingin melahirkan anak. Jadinya si suaminya panggil si mak bidan. Macam-macam telatah diaorang nie. tak kering gusinya. Graf ketawa agak maintain gitu. Komen dari juri, mantap! Semua juri komen tuh!!

Part 6: R2


R2 pula tampil dengan persembahan si pakcik yang tukang gunting rambut dengan servis rm10 satu kepala, tetapi GIS (gunting ikut suka). Macam-macam telatah diaorang nie. Komen dari juri, mula-mula dah ok, cuma agak terabur bila dah nak hujung-hujung. Dilihat katanya mereka tidak biasa dengan persembahan 7 minit.

Part 7: Penyingkiran


Satu part yang mana mendebarkan. Kali ini, memperlihatkan 3 kedudukan paling bawah ialah nabil, R2 dan tidak disangka-sangka ialah kumpulan Jozan. Namun, diatas kuasa veto, Apek memberitahu minggu ini tiada penyingkiran.

Minggu depan di Pahang, kasi betul-betullah korang semua nie. Minggu ini nampak macam kureng lah.

Sponsored Links :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...