Tonton online titian cinta episod 24

titian cinta,

Datin Nora tahu yang Tan sri Hakim memang sedang mencari Melissa. Tetapi pada hakikatnya Melissa telah meninggal dunia. Siapa punya angkara itu kita belum tahu lagi, Tetapi ryan memang hendak membalas dengan siapa yang buat pada ibunya itu. Ryan tahu siapa punya kejadian yang menyebabkan ibunya mati. So disini ryan telah buat macam-macam dengan mempergunakan Sofea dan Daniel yang menjadi boneka nya.

Plan masa ryan datang ke rumah Harris untuk jumpa dengan Aisy memang dirancang, tambah masa tuh datin sri nora pun kebetulan memang nak menyiasat. Kejadian ini memang buat harris marah dan cemburu. Kena lagi bantai dengan Harris , Aisy ini. Kesilapan aisy ialah dia tidak mahu berterus terang, itu yang jadi lagu macam nih. Deng buatnya.

Apa yang akan terjadi selepas ini? Adakah rancangan jahat ryan akan berjaya?

Tonton disini jam 7 malam nanti. Tunggu

Tonton online titian cinta episod 23

 

titian cinta,

Cubaan untuk melanggar aisy, Daniel tidak sanggup lakukannya kerana dia rasa tak sedap hati. PEluang sudah ada tapi dia tak sampai hati.So Sofea yang harus lakukannya, tapi dia bukan daniel. Tapi Ryan pula yang beriya suruh sofea kasi settle ini masalah. Apakah jalan sofea kali ini?

Aisy tekejut bila Fahmi dan Farah datang kenduri rumah dia? Harris menceritakan kepada Aisy bahawa dia mengupah Fahmi dan Farah untuk menjaga Aisy di London. Harris juga mendapat tahu bahawa rakaman video lucah Aisy juga satu fitnah. Dia tahu dia bersalah, oleh sebab itu dia hanya melihat Aisy dari jauh. Aisy memaafkan Harris. Puan Sri Nora termakan hasutan Datin Rose mengenai kandungan Aisy mungkin bukan daripada benih Harris. Curiga Puan Sri Nora makin menebal apabila dia ternampak Rayyan menghubungi Aisy.

Tonton disini jam 7 malam nanti. Tunggu

Tonton online titian cinta episod 22

titian cinta,

Titian cinta episod yang ke 22.

Tan Sri Hakim tidak berputus asa untuk mencari Melissa. Hanya, Datin Sri Nora dan nenek jer yang tahu kisah mereka nih. Kawan melissa pun dah lost contact.

Harris masih rasa bersalah. 

Harris terpaksa menceritakan kepada Aisy bahawa dia mengupah Fahmi dan Farah untuk menjaga Aisy di London.Ini bermakna Fahmi dan Farah di London pun dah tahu hal sebenarnya. Cuma dia tak mahu ganggu mood Aisy semasa belajar di London tuh ha. [Read more…]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...