Rahim tersingkir super spontan superstar minggu ke 6 2017

rahim

Nampak kumpulan tenggiling taiko punya vote tak banyak rasanya. Sebab habis je satu game, peratus undian lebih kepada king musang. Mungkin kali ini memang kelakar lah semua secara overall nya. Cuma yang permainan bongkok, baring, duduk dan berdiri tuh susah sikit sebab task tajuk dia tuh tak berapa nak matching.

Setelah keputusan undian akhir, tenggiling taiko kalah lagi minggu ini. Dan setelah perbincangan, Rahim disingkirkan dalam minggu ini. Takda rezeki untuk rahim kali ini tak mara ke final lah jawabnya. Rasanya rahim dah bagi yang terbaik minggu ini dan pernah dapat immuniti. 

Manakala battle repeat kali ini diantara datuk ac dan amirrica , kali ini berpihak kepada amir sebab permainan kali ini soal menyoal tuh yang senang jer. Tapi datuk ac terjawab dengan ayat penyata. Sekali soalan je dari amir.

Sekian terima kasih. Kita tunggu minggu depan pulak. huhu

Sponsored Links :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...