Nokia 3310 yang awesome (boleh online facebook!!)

Jangan ingat nokia 3310 yang old school nih boleh buat main games angry bird. (tak ingat mana entry itu, atau aku tak publish lagi). Tapi yang penting, sekarang boleh buat main facebook lah pulak.. Wahhh.

Tadaa..

nokia 3310 boleh main facebook, nokia 3310 interface facebook,

Erm. aku nak update status kat hanphone aku nih jap. Hehe – via nokia 3310

Sinopsis KL Gangster 2 (2012)

kl gangster 2, sinopsis kl gangster 2, poster kl gangster 2,

Sebelum tuh, korang dah tengok kl gangster 1 belum?? Kalau belum tengo, boleh download ceritanya dulu. Hehe

Sinopsis KL gangster 2 (2012).

Cerita ini mengisahkan tentang bagaimana 2 orang adik-beradik iaitu Malek (Aaron Aziz) dan Jai (Adi Putra) secara tidak langsung terjebak dalam dunia gangster setelah kematian ayah mereka 10 tahun lalu. Semenjak kematian ayah mereka, kehidupan mereka sekeluarga dalam serba kesusahan di samping ibu (Ku Faridah) mereka sering ketakutan gara-gara ugutan dari kumpulan gangster yang menagih hutang ayah mereka. [Read more…]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...