Jihan tersingkir minggu ke5, maharaja lawak

Hasil dari keputusan undian sms dan markah dari juri. Jihan terpaksa akur untuk meninggalkan gelanggang maharajalawak minggu ke 5. Apepun, amir masih lagi kekal di maharajalawak. Yang lain, teruskan perjuangan di gelanggang maharaja lawak.  Bagi aku, Jihan peserta Maharajalawak yang paling sempoi, sebab merupakan satu-satunya peserta wanita yang berani menyahut cabaran untuk turut serta.

[Read more…]

Maharajalawak minggu 5 video, download

Jom layan, minggu ke5 saingan yang lebih sengit.

Part 1 : Man

 


Man kebanyakkan gunakan idea-idea ajuk dari raja lawak dulu, Jadinya kurang sikitlah. Dia punya flow, kadang-kadang agak terbantut.

Part2 :Nabil

Nabil idea yang kreatif,minggu ini jadi detektif conan lah pulak. Dan jadi makcik cleaner yang ganti dengan kerja ofis. cuma banyak sangat delay masa. Apepun macam kureng minggu ini. Tapi tabiklah sorang-sorang tuh, bukan senang beb!

Part3: Balas

Ok , cuma ada ikut internet yang hantu perempuan mati jatuh dari 80 tingkat. Tapi pada aku oklah, dia ikut scene dengan hantu mak cik karipap.  Ok jugakla. Dan masih sama lawak-lawak dari genre lucahnya, double meaning masih ada lagi minggu ini.

Part 4: Jambu.


Lawaknya agak kurang minggu ini berbanding dengan minggu yang sebelumnya. Apepun oklah. kan,Erkk takda suara. Tunggu admin gua tv upload yang baru.Update* ok sudah ada!!

 

Part 5: Jihan.


Lawaknya biasa-biasa. Content agak kurang. Dia jadi tukang kasut, ada jumpa safee sali. Dia minat giler dengan safee sali. Safee sali mintak warranty.  Komen dari ahmad idham, Jihan terlalu banyak menggunakan imaginasi dan agak bahaya disitu. Yang last tuh tak boleh blah, repair gelang ac. Ac agak bengang disitu. Tak sangka menyebabkan beliau tersingkir minggu ini.

Part 6: Sepah

Sepah diantara yang terbaik jugak nih. Terbaiklah. Lawak yang di bawa dari minggu lepas. Kiranya dua orang pencuri damak dan malau. Diaorang pergi klinik gigi. Kemudian pergi klinik tempat diaorang yang pergi mencuri. Si doktor cam budak2 nie. Apek kata terbaiklah.

Part 7: Amir

Aku no komen dari amir… Blur sungguh. Macam mana boleh kekal lagi nih..

Part8:Jozan.


Diantara yang terbaik dan aku rasa memang terbaiklah. Dia punya plot dan jalan cerita memang umpph la… cayalah jozan!!! You are the best!!!

Part last : Penyingkiran.


Jihan tersingkir. Apepun yang masih ada teruskan perjuangan,kepada Jihan anda peserta perempuan tunggal yang aku tetap respek lah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...