Mad Sabah tersingkir, minggu ke3 MLM 2017

mad sabah, mad

Persembahan solo mad Sabah untuk minggu ketiga nampaknya tidak memikat juri dan undian sms penonton pada malam semalam.

Bertemakan percutian, nampak macam mudah tapi susah sebenarnya. Bila jadi tergantung atau krik-krik itu yang jadinya tak berapa nak perform. Lagi-lagi persembahan dari peserta solo, stand up comedian bukan senang beb.

Danial pun hampir tersingkir.

Kalau ikutkan danial pun hampir apabila dia juga berada di bottom three. Selain danial dan mad satu lagi ialah puteh kalau aku tak silap lah. (lupa pulak).

 

Sponsored Links :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...