CUSTOM MADE STICKER KERETA, yang perlu anda tahu

Merupakan seo contest yang sedang berlangsung di awal bulan januari dan akan berakhir pada awal pertengahan bulan febuari 2014. ia berkait rapat dengan contest seo car stickers malaysia. Apa yang kita perlu tahu dalam pertandingan ini? Ia adalah berkenaan Custom made sticker kereta yang anda rasa berminat nak pasang dekat depan cermin depan. Ia terpulang pada anda, kreativiti anda bagaimana nak mencorakkannya. Selebihnya serah pada diri anda yang pakar dalam bidang ini.

custom made car stickers,

Design yang macam ini memang cool lah. Apa yang menariknya ialah dengan adanya sticker macam nih nampak lebih ceria sikitkan. Selain, mungkin mood polis traffic nak check roadtax adalah rasa macam bersemangat sikit. Tapi kalau dia tengok dah expired korang punya road tax takda gunanya. Hehe.

Ikutkan memang banyak dah sekarang nih persaingan, macam-macam jenis sticker custom made sticker kereta nih. Nampak macam berminat jer nak beli, tengok semua jenis-jenis sticker cute-cute jer. Tspi pesan aku, jangan tampal banyak-banyak. Ikutlah keperluan dan kita rasa sticker yang rasa penting nih nak tampal.

Macam mana order bro??

Senang je bro dizaman it serba canggih, segalanya dihujung jari je.

Servis : Printing car Sticker dan sticker biasa

  1. Website rasmi dia Website Car Stickers Malaysia
  2. Boleh contact di fanpage facebook – Car Stickers Malaysia
  3. Instagram pun jangan lupa follow dia : car_stickers_malaysia.
  4. No telefon 010-2255485 / 012-6953385
Aku tak join contest nih pun. Saja nak test dan belajar lagi mengenai seo Custom Made sticker kereta. Sekurang-kurangnya dapatlah sedikit traffic dari blog nih yang terabai. Kui-kui. Sabar jerla Kan. !!

Sponsored Links :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...