Contest seo eridy bermula!!

contest seo eridy, contest seo 2014,

Huyoo, pertandingan seo yang sangat hangat untuk tahun 2014 kali ini!!!

Mampukah para blogger sekalian alam memenangi untuk pertandingan seo hangat seperti ini?? Ia bukan sesuatu yang mudah dan senang. Sebabnya banyak element-element penting diperlukan untuk menang dan juga memperbagaikan idea yang kreatif dan juga teknik seo lama, baru dan juga kepelbagaian entri, backlinks yang sekata dan juga lain-lainlah.

Bukan mudah tapi tak susah.

Buat mereka yang sudah paham dalam selok belok seo untuk dalam apa jua keadaan, tiada masalah sebenarnya. Cuma dari segi kawalan traffic, monitor kedudukan terkini yang akan berubah dari masa ke semasa memang menyukarkan buat mereka yang kesuntukan masa untuk memperbaiki ranking seterusnya maintain dimuka surat pertama bagi engine pencarian google.com/ google.com.my.

Contest seo eridy memberi keuntungan buat semua pihak termasuklah yang kalah, menang lagilah bonus. Tidak lupa juga kepada penganjur yang mensponsor kan segala hadiah sebabnya memberi traffic yang akhirnya memberi keuntungan selain mendapat follower yang baru mengikuti perkembangan blogger semasa. Tapi barang diingat, sebagai blogger yang menganjurkan untuk kekalkan momentum mendapat feedback dari pelbagai readers, perlu maintain entri dan juga membuat kunjungan balas setelah mereka melawat laman blog kita. tapi itu bukan penting pun, yang penting ialah kita kena consistent teruskan menulis tanpa jemu.

Backlinks memainkan peranan yang penting untuk menang seo.

Ia adalah perkara yang terakhir apabila sudah kita penat-penat menaip bagai, bold, italics, density keyword contest seo eridy. Iaitu off page seo. Ia dibahagikan kepada dua bahagian, teknikal ialah on page seo. Sekarang inilah sedang berlangsungnya on page seo. Dari segi struktur ayat, penyusunan kata, dan macam-macam lagilah. Aku nak cerita satu entri memang tak cukup bro. Apa yang penting ialah kata kunci mesti jangan lupa taruklah dalam entri yang kita nak kasi up dalam google.com. Kalau kita tulis tajuk jer, dalam entri tak tulis langsung , memang kena tendang jauhlah. Melainkan, kita sahaja yang buat entri tuh, satu jer dalam satu dunia dalam kata kunci yang kita maksudkan. Memang terang-terang kau page pertama lag, first page dan first entry kau nyah.

Off page dan on page perlu seimbang.

Ya betul, kalau tak seimbang susah sikit lah nak menang. lagi kena tendang adalah, sikit demi sedikit dia tendang. kalau kena banned tak muncul langsunglah, kan. Bila on page kita dah betul-betul confident, baru boleh publish. lepas tuh, jangan edit-edit lagi. Biarkan ia berlalu. Lepas tuh baru boleh fokus dalam on page seo. Kalau nak tanam link tuh kena betul-betul seimbang. Jangan tanam link membabi buta jer. Kot-kot nanti dah kena tendang dengan google.com. Sebabnya kita dah melanggar terms and condition dalam google punya ruleslah. Kena slow-slow biar nampak natural. Kalau banyak sangat nampak sangat kita nih terdesak , dan macam spamming lah pulak kan. Orang pun tak suka kalau kita duk promote selang dua jam, dah tanam link sana sini. Biar slow-slow.

Nak tanam link pastikan page rank yang tinggi dan berkualiti. Nak dapatkan web page yang pr nya tinggi kena googlelah. Tak pandai google boleh spy pesaing korang tuh dengan guna tools backlinks moniter contohnyalah kan. Ada banyak tools yang korang boleh guna. Yang berbayar ada, percuma pun ada. Pandai-pandailah korang cari dan manfaatkannya.

Paham tak sekarang ini??

Hah nampak tak permainan dia?? Bukan mudah nak menang dalam contest seo eridy nih. Banyak perkara yang perlu kita terus belajar dan belajar lagi. jangan anggap kita sudah otai dalam dunia seo ini. Banyakkan membaca, menelaah, mengkaji , membuat eksperimen dari masa kesemasa. Cuba perbaiki dari segi mutu penulisan, baiki kelemahan dari segi mutu entri kita. Buat sesuatu yang lain dari yang lain. jangan jadi blogger yang hanya melepaskan batuk ditangga. Perlu ada anjakan paradigma yang sangat positif dan energetic.

Keyword dia untuk menang.

  • Publish entry, mestilah kalau tak buat mana nak menang
  • off page (content mesti ada cukup 6 sense element)
  • on page (kena maintain gitue)
  • tawakal

Semoga berjaya buat semua peserta contest seo eridy untuk tahun 2014. Ntah apa aku membebelkan jer nih. Hua hua.

Sponsored Links :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...