Tonton live streaming sepahtu reunion live episod 9 2017

Sepahtu reunion live

Sepahtu reunion live minggu ke 9 (episod 9) 2017.

Kembali sepahtu reunion live untuk episod yang ke 9. Apa agaknya sketch minggu ini??

4 watak utama dalam sepahtu reunion live , Rahim, Illya, Shuhaib dan Jep yang menjadi nadi tulang belakang. Juga membawa beberapa pelakon jemputan khas yang mereka tahu biasa satu pelakon sahaja. 2 pelakon memang mereka tak tahu. So, diaoarang kena kreatif dan pelakon jemputan juga kena pandai sesuaikan diri dengan situasi bila dah masuk set, sebab diaorang tak tahu apa-apa.

Minggu lepas memang reunion betullah. Dijemputnya mamat bekas kumpulan sepah. Yang terkejut mestilah jep tuh. Dia yang paling pelik jer reaksi tuh. Persembahan minggu lepas sudah ok, cuma part datuk rosyam nor macam kejap sangat. Jejak kasihan nak cari anak yang hilang tuh rupanya mamat. [Read more…]

Live streaming sepahtu reunion live episod 8 2017

sepahtu reunion live,

 

Minggu lepas sepahtu reunion live dikritik teruk kerana buat lawak menghina orang tua , komen nitizen lah, pasal cakap penunggu tuh. Tapi rasanya benda kecik jer dah settle kot. huhu … Lagipun sepahtu tak tahu siapa guest yang akan datang. Cuma satu guest je yang confirm diaorang tahu. Yang itu biasalah, minggu lepas nad zainal.

Bukan mudah sebenarnya nak sketch cari bahan untuk konsep setiap satu minggu ke satu minggu. Benda macam ini nak kena brainstorming bersama-sama team selain kena practice sikit2 tahu jalan cerita dia dan deliver dengan baik sekali.  [Read more…]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...