TONTON online MR Grey episod 10

mr grey,

Apabila tok ayah dapat tahu pasal hal ini walaupun tidak ditangkap khalawatpu, tetapi on the spot tok ayah telah memecat anisa dan membatalkan biasiswa untuk melanjutkan pelajaran setelah mr grey dan anisa ditimpa masalah ini walaupun tidak kena tangkap khalwat pun cuma reputasi puncak angkasa sedikit tercalar dengan masalah ini.

Mr grey dia rasa geram dan marah sebab tok ayah lebih sayangkan mr red percaya dengan mr red sebab dia tuh cucu dia jugak. Dia rasa tak mungkin mr red yang akan buat plan semua ini. Oleh kerana terlalu bengang dengan keputusan tok ayah, Mr grey terus mahu tinggalkan Puncak Angksa dan dia punya jawatan nya sekali. Dia bertekad mahu mengahwini anisa. Dia sanggup tinggalkan jawatan dia bagi dekat mr red yang tamak haloba tuh. Tok ayah pun macam sengal jerla dia nih. [Read more…]

Lokman tersingkir, minggu ke 5 (separuh akhir) mentor otai 2018

mentor, mentor otai,

Juara mingguan separuh akhir mentor otai Elvira protege kepada Misha Omar. Tahniah diucapkan. Dengan ini Elvira sudah layak ke final mentor otai. Semua memberikan persembahan yang terbaik dari semua peserta. Lokman pun sudah memberi satu peningkatan dari persembahan dari minggu tiap minggu. So , minggu ini boleh dikatakan semua bagus, kecuali Alina ada sedikit lah komen dari edry ada yang nak kena touch up sikit.

Siapa yang mara ke final selain Elvira??

  1. Azee protege kepada Zarul Umbrella
  2. AJ protege kepada Tam Spider.
  3. Alina protege kepada Siti Sarah.

[Read more…]

Live streaming mentor otai minggu 5 (separuh akhir)

mentor, mentor otai,

Sudah masuk dalam separuh akhir dalam saingan mentor otai 2018. Saingan semakin sengit untuk minggu ini. Hos macam biasa cik lina pom-pom dan Haziq cikebum. Juri tetap Edry abdul halim dan Mark adam. Sedih pulak bila kru nak dibubarkan.

[Read more…]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...